avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost concediata iar angajatorul a spus ca renunta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost concediata iar angajatorul a spus ca renunta la prezenta ...

Am fost concediata iar angajatorul a spus ca renunta la prezenta fizica in perioada de preaviz. Am primit un proces verbal in acest sens. Este legal? Poate sa ma treaca absenta, nu mai am acces la locul de munca. Imi va.plati acest preaviz?
Cel mai recent răspuns: anutza , utilizator 18:02, 1 Decembrie 2021
Da, este corecta o astfel de situație dacă aveți un document scris în acest sens
Multumesc pentru raspuns. dar eu nu am primit nicio hartie oficiala in acest sens, doar acest proces verbal unde nici nu se specifica ca as fi scutita de prezenta fizica in perioada de preaviz. Practic nu am decizie de concediere...nu am nimic. Nu mai acces in unitate, am fost informata ca sunt concediata verbal-atat..nu stiu cum sa procedez. Multumesc anticipat!

Cornel Vasile a scris:

Da, este corecta o astfel de situație dacă aveți un document scris în acest sens

Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2021
anutza, utilizator
Mai sus ați afirmat ca ați primit un proces verbal? Care este realitatea?
Ce scrie în acel p.v.?

Obs.
Nu mai citati răspunsurile. Apasati direct Răspunde.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Proces verbal de predare-primire a bunurilor din gestiune si ca incepand de la data de 30.11.2021 nu mai este necesara prezenta mea fizica. Nu am decizie de concediere, instiintare de preaviz., nimic. Am predat si cheia si nu mai pot intra in unitate. Verbal m-ia fost comunicat ca incepnd cu 01.12.2021 sunt in preaviz.
Depuneți o solicitare scrisă la angajator pentru a va comunica acele acte.

Alte discuții în legătură

Concediere verbala? Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Ieri mi s-a comunicat verbal ca de azi sunt concediat. Asta s-a intamplat in prezenta unui martor (de partea angajatorului.) La protestul meu ca ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala-ce pot sa fac? dutu69 dutu69 Buna ziua! In data de 09.01.2009 am primit preaviz de 20 zile in vederea concedierii in baza art.65 (1), in preaviz mentionandu-se ca societatea nu are ... (vezi toată discuția)
Preaviz scris separat ? dumitru2000 dumitru2000 Avem o contestatie la masura concedierii unde se precizeaza: "Angajatorul nu a inteles sa aplice prevederile legale referitoare la dreptul de preaviz ... (vezi toată discuția)