avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Activitate civitaspsg1

Activitate civitaspsg1

va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la o intrebare.
sotia mea a lucrat la o firma 2 ani, apoi a intrerupt activitatea pentru sapte luni, si a revenit inapoi la aceeasi firma de o luna.
ea e ste insarcinata in 6 saptamani si am dori sa aflam daca poate primi indemnizatie de crestere a copilului cand se va naste ;sau daca se poate achita undeva contravaloarea asigurarilor sociale si de sanatate undeva pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului, ca si cand ar fi lucrat (sa aiba continuitatein campul muncii). va multumesc
Discuție partaj
eu si sotul meu am divortat de 2 ani. prin hotarare definitiva am obtinut custodia copiilor minori. eu am ramas intru un apartament care e proprietatea sotului si a mea. el a ramas intr o casa care nu stiu daca mai sunt trecuta si eu ca proprietara. mentionez ca a fost construita in timpul casatoriei si ca am girat cu apartamentul pentru o refinantare de constructie pentru casa. nu am facut partaju dar as vrea sa stiu daca pot ramane cu apartamentul sau cum pot face asta. nu ma intereseaza casa dar vreau sa raman cu apartamentul.el tre doar sa i-a refinatarea asupra lui. mentionez ca nu mi a platit nici pensie alimentara pentru minori. si daca pot folosi asta asupra lui.