avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

eu si sotul meu am divortat de 2 ani. prin hotarare definitiva am obtinut custodia copiilor minori. eu am ramas intru un apartament care e proprietatea sotului si a mea. el a ramas intr o casa care nu stiu daca mai sunt trecuta si eu ca proprietara. mentionez ca a fost construita in timpul casatoriei si ca am girat cu apartamentul pentru o refinantare de constructie pentru casa. nu am facut partaju dar as vrea sa stiu daca pot ramane cu apartamentul sau cum pot face asta. nu ma intereseaza casa dar vreau sa raman cu apartamentul.el tre doar sa i-a refinatarea asupra lui. mentionez ca nu mi a platit nici pensie alimentara pentru minori. si daca pot folosi asta asupra lui.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 21:54, 11 Noiembrie 2011
Va trebui sa faceti partaj, in urma caruia fostului sot sa-i revina casa (care este bun comun, fiind construita in timpul casatoriei), iar dvs. sa va revina apartamentul. Din pacate nu veti putearidica ipoteca pusa asupra apartamentului, pana la achitarea integrala a creditului bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! eu și soțul am divorțat prin notar acum un an ... Lady's Lady's Buna seara! Eu și soțul am divorțat prin notar acum un an în care eu am rămas cu cei doi copii minori în apartamentul luat prin ipoteca( eu fiind acum ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar a unui imobil ipotecat mic1276 mic1276 Am divortat in august 2006 (casatoria a fost incheiata in 2001) prin acordul partilor, neavand copii si nefacand partaj atunci. Acum am vrea sa facem partaj - ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit ipotecar in timpul casatoriei dacmoto dacmoto Buna ziua, In dec 2006 am luat un apartament prin credit ipotecar( am platit avans 30000E( 20% cum a cerut banca), si mai am 70000 E de achitat). In 2008 ... (vezi toată discuția)