Buna seara!
Eu și soțul am divorțat prin notar acum un an în care eu am rămas cu cei doi copii minori în apartamentul luat prin ipoteca( eu fiind acum cea care plătește rata), amândoi fiind proprietari,dar fostul soț este titular de contract (eu mi am păstrat numele după soț). Contractul ipotecar este pentru o perioada de 30 de ani,dintre care doar 14 ani plătiți în comun până la divorț, Anul acest am realizat tot prin notar ,partajul apartamentului în care fostul soț cedează 1/2 din dreptul lui către mine. Însă că să se modifice ,să se scoată din titlul de proprietate fostul soț,eu trebuie sa fac refinanțare . Eu având salariul la limita de încadrare pt refinanțare și poate nu reușesc să fac refinantarea,,dar eu voi plati restul celor 15 ani care mai sunt rămași,va întreb: Daca el rămâne în continuare în titlul de contract ,actul de partaj rămâne valid? El mai are vreun drept la acest apartament in timpul sau după terminarea totala de achitare a acestuia?
Mulțumesc!
Partaj
datecs
Buna ziua , suntem fosti sot si sotie,am divortat amiabil chiar la primaria unde am incheiat actul de casatorie,a ramas in urma un apartament care este luat ... (vezi toată discuția)