avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Activitate 1Adriana

Activitate 1Adriana

Răspuns la discuția Suprafete suprapuse,Tp si CF
Multumesc pt sfat si, pt timpul acordat.
Ma gandeam ca un topograf poate sa mi faca o rectificare cf.Sa vedem ce iese,,,Multumesc
Multumesc pt timpul acordat
Mama vinde casa si 800 mp (din totalul de 2000mp),uneia dintre fiice in 1970.Cand se emite TP in 1997,suprafata apare nemodificata in intravilan,adica 2000mp si tot pe numele mamei...La cadastru exista doua cf uri,unul pe 2000 mp proprietar mama si, altul pe casa si 800mp proprietar fiica si sot.Moare sotul fiicei si apoi la cativa ani ,mama ei.Se face succesiunea dupa mama si se elib. un Ceritf de mostenitor fiicei,pt teren(2000 mp). Problema apare la succesiunea dupa sotul fiicei ( cf cu casa si cei 800 mp).Va rog un sfat.Multumesc
Răspuns la discuția mostenire bani
iulianamandrescu a scris:

Neexistand nici un fel de act, cu ce se poate dovedi afirmatia ?

Asa ma gandeam si eu, doar vroiam o confirmare.Va multumesc
Răspuns la discuția mostenire bani
mary-anna a scris:

depinde cine este nemultumit si depinde cat reprezinta din mostenire acea suma de bani

NNu exista niciun fel de mostenire,e doar o suma modica reprezentand "bani de inmormantare",pe care defuncta i a dat unuia dintre copii in care a avut incredere ca se va ocupa de asta.,pt ca au domiciliat in aceeasi localitate.Nemultumit e celalat copil,care o vizita extrem de rar.Multumesc pt raspuns
Discuție mostenire bani
Buna ziua.Va rog sa mi spuneti daca se poate ataca o suma de bani pe care cel decedat a lasat o in timpul vietii ,unuia dintre copii,pentru cheltuieli de inmormantare.Mentionez ca nu au fost depusi intr un cont,deci nu exista niciun fel de act.Multumesc.