avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire bani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire bani

Buna ziua.Va rog sa mi spuneti daca se poate ataca o suma de bani pe care cel decedat a lasat o in timpul vietii ,unuia dintre copii,pentru cheltuieli de inmormantare.Mentionez ca nu au fost depusi intr un cont,deci nu exista niciun fel de act.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: 1Adriana , utilizator 18:59, 11 Noiembrie 2011
depinde cine este nemultumit si depinde cat reprezinta din mostenire acea suma de bani
Neexistand nici un fel de act, cu ce se poate dovedi afirmatia ?
mary-anna a scris:

depinde cine este nemultumit si depinde cat reprezinta din mostenire acea suma de bani

NNu exista niciun fel de mostenire,e doar o suma modica reprezentand "bani de inmormantare",pe care defuncta i a dat unuia dintre copii in care a avut incredere ca se va ocupa de asta.,pt ca au domiciliat in aceeasi localitate.Nemultumit e celalat copil,care o vizita extrem de rar.Multumesc pt raspuns
iulianamandrescu a scris:

Neexistand nici un fel de act, cu ce se poate dovedi afirmatia ?

Asa ma gandeam si eu, doar vroiam o confirmare.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întocmirea de testament pentru soțul supraviețuitor! savescuioan@gmail.com savescuioan@gmail.com În ce condiții, soții, deși au urmași, își pot întocmi un testament prin care, în cazul decesului unuia dintre ei, ii pot lăsa soțului ... (vezi toată discuția)
Vă salut! am nevoie de un sfat! am fost sunat astazi de persoana ... Mario1980 Mario1980 Vă salut! Am nevoie de un sfat! Am fost sunat astazi de persoana care avea grija de o rudă indepartată sa-mi spună ca a decedat, asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Succesiune d_aliss d_aliss Tatal sotului meu a decedat in luna mai a acestui an. In urma lui au ramas mama sa,o sora si doi fii (unul dintre ei este sotul meu) . In momentul in care a ... (vezi toată discuția)