Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme legate de acordarea sporului de calculator de 15% :
sunt director financiar la un spital si in ultimii 3 ani nu mi s-a mai acordat acest spor , in baza unei adrese primite de la Minister in care se arata ca, persoanele care fac parte din comitetul director al spitalului nu au drept la acest spor , pentru ca nu isi desfasoara 75% din timpul de munca in fata calculatorului, avand doar munca de coordonare a activitatii. Toate situatiile si adresele pe care insa le intocmesc , de la BVC la situatii financiare sunt insa intocmite de mine, si nu consider normal acest lucru. Va rog sa-mi spuneti cum ar fi posibil sa primesc acest spor , in conditiile in care, nu apare in nici o lege acesta stipulare expresa cu privire la persoanele din comitetul director.
Va multumesc pentru raspuns, dar am o nelamurire :
cfr. art.67 din Legea 138/1999 republicata, modificata cu Legea 330/2011 cadrele militare ( art.2 din Legea138/1999 a fost abrogat si notiunea de personal militar s-a asimilat cu cea de cadru militar) au dreptul la 30 de zile la concediu de studii si pentru INVATAMANTUL DE ZI.
Art. 67 nu s-a abrogat. Se aplica atunci si ofiterilor ?
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti care este baza legala pentru acordarea concediului de studii de 30 de zile, pentru OFITERII care sunt inscrisi la cursuri intr-o facultate la zi.
Va multumesc
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca este corect ca o firma sa intocmesca facturile cu un pret/produs cu 3 zecimale ? Mentionez ca, pretul este stipulat si in contract ( cu el a castigat licitatia - oferta de pret a fost facuta in 3 zecimale la pretul/produs)
Precizare : controversa apare in legatura cu modul in care se ia in calcul luna iulie ( ca plata) : indemnizatia de concediu diminuata sau integrala si apoi se reduce cu 25%, pentru ca daca se ia diminuata , se face aplica de doua ori reducerea de 25% ??? Multumesc
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza indemnizatia de concediu pe luna august , pentru o persoana care a fost in concediu de odihna si in luna iule , luna in care cuantumul indemnizatiei de concediu a fost redus cu 25%. Ce sume se iau ca baza de calcul pentru ultimele 3 luni ?
1.NU, puteati sa ii dati acelasi salariu doar daca era nou angajata.
Intrebati-o daca poate face diferenta intre un salariat care revine din suspendare si nou angajat = care acum isi incepe activitatea....:hammer:
Daca vroia crestere din evaluarea anuala a performantelor profesionale, trebuia sa nu isi ceara suspendarea c.i.m. si sa ramana la lucru.
Revenim,
Nu cred ca pot , sa-i acord salariul de baza aferent gradului sau treptei profesionale in care a fost incadrat anterior suspendarii similar unui alt angajat care are evaluare pe perioada cand el a stat acasa.
Chiar ca sunt in ceata acum....Voi ce ma sfatuiti sa fac ?