Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza indemnizatia de concediu pe luna august , pentru o persoana care a fost in concediu de odihna si in luna iule , luna in care cuantumul indemnizatiei de concediu a fost redus cu 25%. Ce sume se iau ca baza de calcul pentru ultimele 3 luni ?
Precizare : controversa apare in legatura cu modul in care se ia in calcul luna iulie ( ca plata) : indemnizatia de concediu diminuata sau integrala si apoi se reduce cu 25%, pentru ca daca se ia diminuata , se face aplica de doua ori reducerea de 25% ??? Multumesc
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
Adica se ia in calcul lunile mai, iunie, iulie.
Se vor face calculul integral si apoi se va aplica diminuarea cu 25%... mie asa mi s-a calculat
Calcul co dupa cm
slungoci
Un salariat este in urmatoarea situatie:
-Salariu 1.10.2012 =2300 ron
-Din data de 2.10.2012 trece pe alt post cu salariu lunar de 1600 ron
-Concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna
crimea
Lucrez la o primarie contabila si sunt intr-o dilema .Am acordat comncedii de odihna pana la 1 iulie integral personalului din primarie si asistentilor ... (vezi toată discuția)