avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate elena_87

Activitate elena_87

Răspuns la discuția Dovada mandat
Mulţumim pentru răspuns. Sindicatul nu ne-a reprezentat, şi nici nu am fost trimişi la mediator.
Discuție Dovada mandat
Suntem un grup de mai mulţi profesori dintr-o şcoala generală.
Am depus cerere de chemare în judecată pentru acordarea al 13-lea salariu pentru anul 2010 , fără avocat. Fiecare am primit câte o citaţie de la tribunal (suntem mai mulţi reclamanţi), în care este specificat obligativitatea indicării unui mandatar , cât şi a depunerii dovezii mandatului până la proces. Întrebarea noastră este : dacă putem să încheiem contract de mandat cu un profesor care să ne reprezinte la proces şi dacă acel contract constituie act juridic şi poate fi depus ca "dovada mandatului " ?
Răspuns la discuția promovare în funcþie
Multumesc pentru răspuns.
In decizia de incadrare apare "conform Legii nr.63/2011",
Bună ziua !
Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii medii la o şcoală , cu salariu de încadrare de 1077 lei. Meţionez că are 20 de ani vechime în funcţie. In urma licentei postul ei a fost transformată în secretar IV cu studii superioare , cu un salariu de încadrare de 970 lei.
Adică în urma "promovării" s-a ales cu un salariu mai mic, decât avea înainte, să nici nu vorbesc de faptul că a fost încadrată într-o funcţie mai mică decât o altă colegă, care are doar 3 ani în învăţământ cu încadrarea de secretar III cu studii superioare de 1070 lei. Cum este posibil aşa ceva
Discuție abuz in functie
Un director de şcoală, pentru anul şcolar 2011-2012 nu a făcut demersuri pentru alegerea consiliului de administraţie a şcolii. ªi în ziua de azi funcţionează consiliul de administraţie numit pentru anul şcolar 2010-2011.Toate deciziile şi aprobările sunt luate de acest consiliu a cărui numire nu mai este valabilă din 01.09.2011.
Doresc consultanţă juridică în acest sens.