avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Dovada mandat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Dovada mandat

Suntem un grup de mai mulţi profesori dintr-o şcoala generală.
Am depus cerere de chemare în judecată pentru acordarea al 13-lea salariu pentru anul 2010 , fără avocat. Fiecare am primit câte o citaţie de la tribunal (suntem mai mulţi reclamanţi), în care este specificat obligativitatea indicării unui mandatar , cât şi a depunerii dovezii mandatului până la proces. Întrebarea noastră este : dacă putem să încheiem contract de mandat cu un profesor care să ne reprezinte la proces şi dacă acel contract constituie act juridic şi poate fi depus ca "dovada mandatului " ?
Cel mai recent răspuns: elena_87 , utilizator 17:19, 30 Ianuarie 2014
Puteti, dar eu zic sa semnati contractul la notar.

:offtopic:
N-ati reusit prin sindicat? La mediator nu v-a trimis?
Mulţumim pentru răspuns. Sindicatul nu ne-a reprezentat, şi nici nu am fost trimişi la mediator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de munca elenusica elenusica suntem un grup de membri de sindicat cu domiciliu in jud Timis, iar o parte in jud caras severin si am chemat in instanta regionala Timisoara, unde suntem cu ... (vezi toată discuția)
Citatie - ce insemana mandatar - nu inteleg szab szab Un fragment din citatie: \" in calitate de vatamata, in proces cu X Y in calitate de inculpat, si altii pentru Fond - furtul calificat (art.209 ... (vezi toată discuția)