avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate dms64

Activitate dms64

buna seara!
in perioada 1.05.2008-1.05.2009 am detinut certificat de handicap accentuat si pt ca nu m-am informat nu am anuntat angajatorul sa nu-mi retima impozitul pe salariu
as vrea sa ma indrumati cum sa procedez ca sa-mi obtim sumele retinute
multumesc!
Puteti sa imi spuneti in cazul in care (dupa depunerea contestatiei) o sa merg in instanta as putea avea castig de cauza?
Avand calitatea de asigurat din anul 1982 pana in prezent, ca salariat, in perioada august 2006-martie 2007 am obtinut venituri suplimentare pe baza unei conventii civile, prin care angajatorul a platit 16%impozit pe venit(angajator/angajat).

INTREBARE:
De ce in data de 09.11.2011, la aproximativ 5 ani de atunci, am primit o decizie de impunere conf.art.257 alin(2) lit f) din legea 95/2006 de la CNAS,incadrandu-ma la ,, alte venituri'', insa la lit.f sunt alte venituri care se supun impozitului pe venit numai in cazul in care nu realizeaza venituri de natura celor prevazute la lit. a-e?
Mentionez ca eu ma incadrez la lit. a.
De ce CNAS nu mi-a trimis in toti acesti ani fiscali nici o notificare din care sa rezulte ca eu le datorez inca o data cei 6,5% si de ce majorarile de intarziere sunt dublu sumei de achitat.
Multumesc!