avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... recuperare impozit pe salariu pers cu handicap ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

recuperare impozit pe salariu pers cu handicap accentuat 2008-2009

buna seara!
in perioada 1.05.2008-1.05.2009 am detinut certificat de handicap accentuat si pt ca nu m-am informat nu am anuntat angajatorul sa nu-mi retima impozitul pe salariu
as vrea sa ma indrumati cum sa procedez ca sa-mi obtim sumele retinute
multumesc!

Alte discuții în legătură

Returnare impozit pe venit Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Buna seara, Am un caz care ma depășit puțin. O persoana cu handicap accentuat, cu certificat de handicap, beneficiară a prevederilor legii ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venitul din salariu ANAGAVENEA ANAGAVENEA Buna seara, Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns in privinta scutirii de impozit pt veniturile din salarii, in cazul in care detin un PFA. ... (vezi toată discuția)
Scutirea impozitului pe salarii pentru persoane cu handicap ContSters280565 ContSters280565 buna ziua. imi poate spune si mie cineva daca angajatorul meu este obligat sa imi faciliteze scutirea impozitului pe salariu avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)