Buna seara!Anul trecut mai exact pe 17 decembrie am fost lovita pe trecerea de pietoni de un autoturism,am angajat un avocat pe baza de contract sa se ocupe de caz.Primesc instintare precum ca dosarul a fost clasat acest lucru datorandu-se noului cod rutier.Cei de la casa de sanatate ma dau in judecata pentru ca datorez spitalului o suma de bani aceasta repezentand serviciile de care am beneficiat pe perioada de spitalizare.Mentionez ca am avut nevoie de 38 de ingrijire medicala.Ce este de facut in acest caz?:((
Fostul soț si-a anunțat revenirea prin intermediul vecinilor nu a contactat-o.Poate intra așa pur și simplu în casă când dorește el mai ales când sora mea este la serviciu?Mentionez că încuietoarea a fost schimbată în momentul plecării acestuia
Sora mea a divortat in acest an,fostul soț a parasit domiciliul mai bine de un an si jumătate acum s-a hotărât să revină înapoi.Știm că are dreptul la locuință deoarece este un bun dobândit în timpul căsătoriei,el este un tip turbulent și a mai avut probleme cu poliția,întrebarea mea este Ce trebuie să facă sora mea să se ducă la poliție și să scoată un ordin de restricție până ajung la partaj?