avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vechiul sau noul cod rutier...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vechiul sau noul cod rutier...

Buna seara!Anul trecut mai exact pe 17 decembrie am fost lovita pe trecerea de pietoni de un autoturism,am angajat un avocat pe baza de contract sa se ocupe de caz.Primesc instintare precum ca dosarul a fost clasat acest lucru datorandu-se noului cod rutier.Cei de la casa de sanatate ma dau in judecata pentru ca datorez spitalului o suma de bani aceasta repezentand serviciile de care am beneficiat pe perioada de spitalizare.Mentionez ca am avut nevoie de 38 de ingrijire medicala.Ce este de facut in acest caz?:((
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 23:49, 20 Iunie 2014
Sa va adresati instantei civile.
Formulati cerere de chemare in judecata impotriva persoanei respomsabile de accident si solicitati despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident circulatie crihan gabi crihan gabi Buna ziua, in data de 23 oct.2015 copilul in virsta de 8 ani a fost accidentat pe trecere pietoni, in urma accidentului , soferul a luat copilul si mi l-a ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni MihaelaBunda MihaelaBunda Fiul meu (22 ani, student) a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni cand traversa pe culoarea verde, pe 1Mai 2015. A fost dus la spital, a avut capul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier iulianad2 iulianad2 Buna ziua, La inceputul lunii August fiica mea ( pieton fiind ) a fost accidentata pe trecerea de pietoni, soferul depasind pe contrasens tranvaiul in ... (vezi toată discuția)