avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Activitate corinacondor

Activitate corinacondor

Daca pe scara blocului locuiesc persoane singure, bolnave si au ingrijitor zilnic cate 4 -6 ore pe zi, uneori si noaptea , cum influenteaza situatia declararii persoanei la cheltuielile comune ?. Ce obligatii au beneficiarii serviciilor ? Multumesc
Răspuns la discuția Discriminare politica
ce dovezi mi-ar trebui exact?
Răspuns la discuția Discriminare politica
asta asa e, dar sunt convinsa ca pot si am drept la o aparare, macar formala :(
Buna seara.
Mentoinez ca nu am niciun fel de apartenenta politica si nici nu am avut vreodata.
Lucrez la o societate comerciala pe actiuni, cu actionariat integral al Consiliului Judetean.
Am fost angajata in urma unui interviu si pe baza calificarii/experientei profesionale, in 2011, iar in prezent, prin schimbarea culorii politice a conducerii unitatii, constat ca am devenit peste noapte incompetenta.
In prezent, am o sefa de departament noua, angajata politic, fara experienta sau studii in domeniu, din 07 ianuarie prima zi de munca, zi in care mi s-a cerut verbal, un raport de marketing pe ultimele 3 luni. Am intocmit o situatie centralizatoare a contractelor de marketing/publicitate incheiate si un raport de marketing pe 2012 unde am completat exact cate puncte au fost atinse si cate nu si de ce.
Azi, 10.01.2013 am primit un REFERAT intocmit de sefa mea, pin care mi se comunica ca am incalcat urmatoarele dispozitii:
- raportul de activitate nu a fost intocmit corespunzator
- nu s-au realizat intocmai indatoririle din fisa postului referitor la cercetarea de piata si dezvoltarea unui plan de marketing ( asta in conditiile in care planul pe 2012 a fost aprobat si indeplinit in proportie de peste 90%, atat cat a permis bugetul alocat).
- inexistenta unui plan de marketing pe 2013 ( in conditiile in care bugetul e inca inexistent si propunerile de mk, studiul de piata si analiza clientilor fiind deja facute dar nediscutate la nivel de conducere unitate)
Din noiembrie, cand s-a schimbat conducerea, s-a schimbat organigrama, nu am primit o noua fisa de post, prin care sa mi se stabileasca clar sarcinile de serviciu si raportul de subordonare ierarhic, dar am deja acest referat de neexecutare a sarcinilor de munca.
Azi mi s-a cerut sa semnez luarea la cunostinta a referatului, dar am refuzat.

Ce pot sa fac in acest caz?

Multumesc anticipat si astept o parere/indrumare.
Buna seara,
Doresc sa radiez o PROMISIUNE DE VANZARE inscrisa in CF in 2009 pentru o tranzactie care nu s-a mai realizat.Cumparatorul disparut de la adresa.
Inainte de a deschide actiune judecatoreasca ma intereseaza costurile unui asemenea demers in conditiile in care valoarea antecontractului era de 560.000 eur
Va multumesc,.
multumesc :)
femeie -nascuta la 26.09.1958, angajata cu carte de munca la 26.05.1977 pana la 14.04.2010 cand am intrat in somaj. La ce varsta ma pot pensiona anticipat partial?
( luna/an ). Multumesc