avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nedeclarati la cheltuieli ! Daca pe scara blocului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nedeclarati la cheltuieli ! Daca pe scara blocului locuiesc persoane singure, bolnave si ...

Daca pe scara blocului locuiesc persoane singure, bolnave si au ingrijitor zilnic cate 4 -6 ore pe zi, uneori si noaptea , cum influenteaza situatia declararii persoanei la cheltuielile comune ?. Ce obligatii au beneficiarii serviciilor ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:23, 15 Octombrie 2021
Conform disp L nr 196/2018 se inregistreaza in evidenta de calcul cote lunare de intretinere persoanele care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in condominiu
In speta,persoanele care vin ocazional,care nu locuiesc efectiv 15 zile /luna,nu se inregsitreaza in evidenta d ecalcul
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii detin obligatia legala sa instaleze aparate individuale contorizat consum utilitati ,astfel incat consumul de utilitati va fi contorizat in raport de numarul de consumatori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile ... garleanu garleanu Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile legii asociatiilor de proprietari,daca un proprietar de apartament la bloc poate sa solicite ... (vezi toată discuția)
Listă întreținere apartament în renovare dragugh dragugh Buna ziua, Am 2 întrebări: Un nou proprietar de apartament (4 camere) iși renovează substanțial locuința, cu unele modificări de pereți, nu acceptă ... (vezi toată discuția)