Am mai gasit pe forum mentionand de Borderou de achiziti , se poate asa ceva sa fac eu pentru a include aclele marfuri, sau va trebui sa scap de marfa.
Proprietarul vrut sa vandut tot ce era in acel spatiu, un apartament la parter modificat in spatiu comercial. Nu stium cu a inchis firma si cum a scapat de inventar.
Imbracaminte femei si gablonturi , suma este marisoara, asta am realizat dupa ce am facut un inventar al marfurilor lasate de vechiul proprietar, multe dintre produse au o uzura oarecare, sant si produse bune.
Buna ziua!
Am o intrebare.
Am cumparat un spactiu cu acte in regula, unde a functiona un magazin, proprietarul a vandut tot, inclusiv marfa/produsele pe care le avea in stoc, dar fara act/factura,
Eu mi-am deschis societate noua, si functionez in aceles spatiu cu acelas profil de dinainte cu produse aduse de mine cu acte.
Intrebarea me este.. Ce pot face legal ca sa pot include marfa/produsele sus mentionate in contabilitatea la societatea mea si sa le pot vinde?
Buna ziua!
Am o intrebare.
Am cumparat un spactiu cu acte in regula, unde a functiona un magazin, proprietarul a vandut tot, inclusiv marfa/produsele pe care le avea in stoc, dar fara act/factura,
Eu mi-am deschis societate noua, si functionez in aceles spatiu cu acelas profil de dinainte cu produse aduse de mine cu acte.
Intrebarea me este.. Ce pot face legal ca sa pot include marfa/produsele sus mentionate in contabilitatea la societatea mea si sa le pot vinde?