avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general marfuri fara factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

marfuri fara factura

Buna ziua!
Am o intrebare.
Am cumparat un spactiu cu acte in regula, unde a functiona un magazin, proprietarul a vandut tot, inclusiv marfa/produsele pe care le avea in stoc, dar fara act/factura,
Eu mi-am deschis societate noua, si functionez in aceles spatiu cu acelas profil de dinainte cu produse aduse de mine cu acte.
Intrebarea me este.. Ce pot face legal ca sa pot include marfa/produsele sus mentionate in contabilitatea la societatea mea si sa le pot vinde?

Multumesc mult pentru ajutor/sfat

Cu mult Respect
roseossrl
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 21:01, 14 Noiembrie 2011
Firma respectiva ar trebui macar un aviz sa va emita.
371=408
Daca nu va emite , ar fi bine ca marfa respectiva sa nu o tineti acolo- sa nu aveti alte probleme.
Multumesc pentru raspuns rapid

Am mai gasit pe forum mentionand de Borderou de achiziti , se poate asa ceva sa fac eu pentru a include aclele marfuri, sau va trebui sa scap de marfa.
Borderoul de achizitie se foloseste pentru a achizitiona produse de la particulari, acum depinde si de natura acelor produse.Daca sunt marfuri ce pot fi cumparate din piete sau targuri .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfuri fara factura rosossrl rosossrl Buna ziua! Am o intrebare. Am cumparat un spactiu cu acte in regula, unde a functiona un magazin, proprietarul a vandut tot, inclusiv marfa/produsele pe ... (vezi toată discuția)
Tva la borderoul de achizitie (si intracomunitar) artemis2011 artemis2011 Am cumparat marfa (decoratiuni si mobila) de la cateva persoane fizice din targuri, atat din tara ( in valoare de 5000 lei cat si din UE ( in valoare de 7000 ... (vezi toată discuția)
Borderou achizitie bitu bitu buna ziua, sunt nevoit sa lucrez cu borderou de achizitie, pentru cumpararea unor produse de la persoane fizice. Pentru plata acestor persoane trebuie sa scot ... (vezi toată discuția)