Buna ziua!
Am o intrebare.
Am cumparat un spactiu cu acte in regula, unde a functiona un magazin, proprietarul a vandut tot, inclusiv marfa/produsele pe care le avea in stoc, dar fara act/factura,
Eu mi-am deschis societate noua, si functionez in aceles spatiu cu acelas profil de dinainte cu produse aduse de mine cu acte.
Intrebarea me este.. Ce pot face legal ca sa pot include marfa/produsele sus mentionate in contabilitatea la societatea mea si sa le pot vinde?
Firma respectiva ar trebui macar un aviz sa va emita.
371=408
Daca nu va emite , ar fi bine ca marfa respectiva sa nu o tineti acolo- sa nu aveti alte probleme.
Am mai gasit pe forum mentionand de Borderou de achiziti , se poate asa ceva sa fac eu pentru a include aclele marfuri, sau va trebui sa scap de marfa.
Borderoul de achizitie se foloseste pentru a achizitiona produse de la particulari, acum depinde si de natura acelor produse.Daca sunt marfuri ce pot fi cumparate din piete sau targuri .
Borderou achizitie
bitu
buna ziua,
sunt nevoit sa lucrez cu borderou de achizitie, pentru cumpararea unor produse de la persoane fizice. Pentru plata acestor persoane trebuie sa scot ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.