avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate mineia

Activitate mineia

Răspuns la discuția Admitere INM 2014
frog86 a scris:

O grila:
Spre deosebire de eroarea esentiala, dolul:
a atrage nulitatea relativa a AJC
b angajeaza raspunderea autorului sau pentru prejudiciile cauzate
c este alcatuit dintr-un element subiectiv si un element obiectiv

@ Maye, al doilea paragraf este “Locatorul este obligat sa preia lucrul la incheierea contractului si la locul unde se afla in momentul contractarii(daca nu exista stipulatie contrara privind locul si momentul predarii).)”

raspuns C
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Buna!
Sunt pierdere de bani si, mai important, de timp.
Nu merita!!!
Raspunsul este legat de intrebarea referitoare la cursurile de pregatire pentru inm.
Csorin a scris:

a luat cineva meditatii pt logic , sau juridic ? , ( eu am luat niste meditatii la ambele probe ) , daca mai e cineva pe zona , interesat sa facem schimb de informatii , lasati mi niste date de contact in pv. Multumesc !

De ce nu te-ai mai prezentat la interviu?
Cel putin vedeai si tu cum este...
am zis
Iras a scris:

=D>Rosse si OD.

Comite infracţiunea de viol:

a) cel care obţine consimţământul victimei la raport sexual prin inducerea în eroare a acesteia cu privire la starea sa de sănătate, cât timp consimţământul nu este unul valabil datorită erorii în care se află victima;

b) cel care oferă victimei o sumă de bani pentru a întreţine relaţii sexuale, dar ulterior actului sexual decide să nu o mai plătească;

c) soţul care, neştiind că soţia sa, aflându-se într-o stare avansată de ebrietate, doarme, întreţine relaţii sexuale cu aceasta;

d) soţia care îşi obligă prin ameninţare soţul să întreţină relaţii sexuale cu ea.

d
si eu l-as fi luat initial si pe c, insa sotia beata nu este in imposibilitatea de a se apara datorita unei stari maladive ori unei infirmitati fizice etc. si apoi sotul nici nu stie in ce stare se afla ea(art.51 c. p. ii profita lui)

@carmen0602
y a comis cel putin o infractiune-a plecat de la locul accidentului.
10,a nu-l absoarbe pe 10,c; iar daca intr-adevar y a provocat accidentul, in privinta lui x se face aplicarea lui 10,c si in plus beneficiaza de circumstante atenuante judiciare.
Cat despre achitare pe 10,a(?)-fapta oricum exista...
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
A dat un raspuns: se suplimenteaza pentru primii picati care au aceeasi medie cu cea a ultimului intratX-(#-o
@ancamoon
Din pacate numai 8,66.
@andreea_v
Nu ne costa nimic sa mai speram atunci cand nu mai e nimic de facut,nu?
Hai,fruntea sus!!!
L-as intreba pe dl. Danilet daca ne poate spune cam despre cate locuri este vorba-cred ca stie- dar sincer imi este frica de raspuns(asta in cazul in care vrea sa-mi raspunda, fiindca am fost cam acida in ultimele postari de pe blog).
@andreea_v
Buna!
Iata ca se mai putea face ceva...dar, de catre ceilalti, nu de noi...
Sper sa fie de bun augur...
@ancamoon
Mersi pentru raspuns.
Pe pozitia 260 si...sper.
Si la mine este a doua oara cand pic la medie.
Anul trecut am avut 9.38 la interviu insa, atunci nu a contat atat, iar acum cand imi trebuia nota asta nu am mai obtinut-o...
Si...logic, avand asa nota m-a cam bucurat ponderea interviului...nebanuind ce se va intampla...
Bafta multa...sa speram ca nu vom trece iar prin momentele de acum cateva zile...