avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate zaira_simona

Activitate zaira_simona

Locuiesc la bloc si vecinul care locuieste sub apartamentul meu , mi a oprit furnizarea apei potabile prin obturarea conductei.Nu stiu cui sa ma adresez pentru rezolvarea acestei probleme .Am sesizat Politia , bineinteles ca nu e de competenta lor , am facut sesizare telefonica cat si scrisa la Regia de Apa si canal , mi au raspuns ca nu ma pot ajuta cu nimic pt ca ei raspund de conducte pana la intrarea in bloc , am sunat si la O.P.C.si bineinteles ca nici ei nu pot sa mi acorde sprijinul .Toti imi spun ca singura solutie e sa l actionez in instanta , insa eu nu mi permit sa stau o perioada indelungata fara apa.
In speranta ca intrebarea mea nu ramane fara raspuns,va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția inregistrare factura cu discount
multumesc!
exemplu:ciment -11809.51
discount promo -3032.17
discount cantitate -478.76
discount plata avans-319.18,in momentul receptionarii marfurilor,fac urmatoarele inregistrari:371-401 8298.58(adica val marfii-disc promo-disc cantitate?)
401-767 319.18?pls!!!!!!!!!!!!!!

am uitat sa specific,factura de discount nu este separata de factura de primire a marfurilor,dscountul este facturat o data cu marfa....
multumesc mult pentru raspuns!
Lucrez la o firma care comercializeaza ciment.Plata se face in avans,iar in momentul primirii marfurilor pe factura este inclus un discount pt plata in avans,discont promo si discount cantitate.Intrebarea mea este:discounturile respective le inregistrez prin contul767 reprezentand un venit pt firma,sau inregistrez factura la valoarea neta,neevidentiind aceste discounturi?Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns !