Din cauza unora ca astia se duc toate, am primit raspuns cam asa : "sefa mea s-a dus la domnu' inginer sa vorbeasca si vine" .
Dupa insistenta mea, trecuse o jumatate de ora, raspunsul : " sefa a plecat acasa, paaai, mai vreti sa vorbiti cu ea? " :fight:
Scurt, sper ca si la obiect!
Masina noua, avans, contract (semnat deja), termen de livrare: 16.11.
Banii in contul profitorilor, masina nicaieri! X-( 16.11 s-a dus.
Masina a venit, azi o iau...din parti! Are fisura la cutia de viteza, cutie care nu e pe stoc, nu e in tara si nu se stie cand vine, dar e ceruta.
Persoana din fata mea, care e pusa inutil, imi zice ca "masinuta" e ok, schimba doar cutia. Inginerul lu' peste ma lasa :O : "puteam s-o schimbam si sa nu va zicem, nici nu observati, dar n-o aveam ".
Am boala pe toata lumea, de multa vreme astia fac circ pe banii mei, cine e de vina?
Dealer-ul a zis ca producatorul asa a livrat-o. Ei au luat banii, eu nu mi-am luat masina. Termenul a trecut, este stricata si am participat la o amanaaare ireala.
Plus o dezamagire 100%. :((
Cateva pareri?
Va multumesc!
Da, avem autorizatie, nu asta e problema. Altfel gaseau altceva, nu o chestie ca asta. :giggle:
Comisia de expertiza nu are legatura cu ce se construieste pe teren, verifica doar suprafata acestuia.
E o situatie hilara, cata vreme am platit impozit, ani dupa ani, nimeni n-a comentat ceva, doar acum... cu declaratiile astea. Se intelege.
Asteptam rezultatul, trebuie sa existe si dreptate!
Va multumesc! :worthy:
Va multumesc!
Vreau sa stiu cateva detalii despre comisia de expertiza. Acea comisie, asa cum am
descris-o, a respectat procedura? Se face un proces verbal, cat dureaza raspunsul in urma masuratorilor?
Trebuie sa tina cont si de alte detalii pentru a invoca uzucapiunea?
Mama a mostenit o proprietate (casa+teren) de la parintii ei si pe acel teren se afla in constructie o casa, casa pe care parintii mei o construiesc. =D>
In urma unor reclamatii pe care presedintele Obstii le-a primit, referitoare la conducerea defectuoasa, s-au dat mai multe declaratii, au dat si parintii mei.
Dupa acest episod, obstea sustine ca o suprafata din terenul pe care mama l-a mostenit (pe care se afla-n constructie casa) i-ar apartine (obstii) si au trimis expertiza fara inceperea urmaririi penale.
S-au invitat singuri in gradina si au masurat.Nu trebuia ca un observator sa fie prezent?
Comisia de expertiza nu trebuia sa intocmeasca un proces verbal sau ceva?
Daca nu corespunde masuratoarea comisiei cu suprafata de teren pe care o are mama?
In cat timp trebuie sa primeasca un raspuns legat de masuratoarea facuta de comisie? Comisia pare ca trage de timp si nu a oferit raspunsuri clare, expertul
le-a spus parintilor mei ca GPS-ul nu-i mai functioneaza. Cum se poate asa ceva?
Ei vor suprafata pe care se afla-n constructie casa si incearca prin orice mijloace s-o obtina, chiar sa falsifice acte. Noi vrem doar sa ne salvam casa si pamantul, pentru ca acel pamant asa l-a mostenit si acolo a fost mereu, in gradina noastra. Parintii s-au ocupat de pamant, au platit impozit pe el...
Cineva se incumeta sa-mi raspunda?
Nu stiu daca m-am exprimat 100% corect. :sorry:
Va multumesc! :)