avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Un alt dealer neserios
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Un alt dealer neserios

Buna seara,

Scurt, sper ca si la obiect!
Masina noua, avans, contract (semnat deja), termen de livrare: 16.11.
Banii in contul profitorilor, masina nicaieri! X-( 16.11 s-a dus.
Masina a venit, azi o iau...din parti! Are fisura la cutia de viteza, cutie care nu e pe stoc, nu e in tara si nu se stie cand vine, dar e ceruta.
Persoana din fata mea, care e pusa inutil, imi zice ca "masinuta" e ok, schimba doar cutia. Inginerul lu' peste ma lasa :O : "puteam s-o schimbam si sa nu va zicem, nici nu observati, dar n-o aveam ".
Am boala pe toata lumea, de multa vreme astia fac circ pe banii mei, cine e de vina?
Dealer-ul a zis ca producatorul asa a livrat-o. Ei au luat banii, eu nu mi-am luat masina. Termenul a trecut, este stricata si am participat la o amanaaare ireala.
Plus o dezamagire 100%. :((
Cateva pareri?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Ana-Irina , utilizator 11:21, 23 Noiembrie 2011
despagubiri le puteti cere asta dc ati semnat vreun contract unde se obliga s-o livreze la timp si "numai dc se poate si buna tehnic":)) asta asa sa mai facem haz de necaz [editat]
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator
Dar nu se poate cere sa fie livrata alta masina? Eu unul nu as cumpara o masina noua dar care prezinta reparatii. Motivul pentru care cumpar o masina noua este tocmai pentru ca este garantat ca vine in stare de functionare din fabrica, fara reparatii si alte prostii. Altfel ai putea la fel de frumos sa cumperi o masina SH pe bani mai putini.

Ai putea incerca sa vorbesti cu managerul dealerului. Ii explici ca ai ales sa cumperi o masina noua pentru ca este un produs nou, nerulat, fara reparatii .. etc. Daca te refuza ii spui politicos ca apelezi la "firma mama", daca tot te refuza chiar asa si faci.
Din cauza unora ca astia se duc toate, am primit raspuns cam asa : "sefa mea s-a dus la domnu' inginer sa vorbeasca si vine" .
Dupa insistenta mea, trecuse o jumatate de ora, raspunsul : " sefa a plecat acasa, paaai, mai vreti sa vorbiti cu ea? " :fight:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferența între o comanda cu plata avans pentru o mașină, o anumita culoare și livrarea unei alte culori. viorelada viorelada Bună ziua, am comandat o mașină, un Hyunday, am plătit suma ceruta pentru a o retine, am cerut culoarea Silky Bronze, am primit factura proforma cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract leasing thedjwilly thedjwilly Buna Ziua, as dori un răspuns scurt la speța de mai jos daca se poate: am achiziționat in 2018 mai o mașina SH in leasing de la o firma de profil din ... (vezi toată discuția)
Eu versus unicredit tiriac alexgrade alexgrade Buna ziua, Ma gasesc in urmatoarea situatie: la sfarsitul anului trecut (decembrie 2007) mi-am gasit masina noua atunci zgariata in parcare. Masina, un ... (vezi toată discuția)