avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate mirelutta

Activitate mirelutta

Consilerii locali si primarul pot fi membri in Consiliul de administratie al unei asociatii sportive infiintata de catre Consiliul local?
Pentru concesionarea un ui teren din domeniul privat al comunei,comisia de evaluare a ofertelor este numita de primar sau de consiliul local?Din prevederile OG 54/2006 reiese ca este numita de concedent,care concedent este consiliul local.Dar nu este de acord primarul...Multumesc
Răspuns la discuția concesionare teren domeniu privat
multumesc pentru raspuns,pentru promptitudine,pentru atasare legislatie
Pentru participarea la sedinta de constituire a Consiliului local,convocata de Prefect,consilierii au dreptul la indemnizatia de sedinta?Multumesc.
Consilierii locali au dreptul la indemnizatia de sedinta pentru participarea la sedinta de constituie a Consiliului local?
Pentru concesionarea unui teren din domeniul privat al comunei se procedeaza dupa OG nr.54/2006 chiar daca aceasta se refera la domeniul public?
Comisia de evaluare este numita de Consiliul local sau de primar?
Multumesc si va rog sa-mi dati un raspuns.
Buna seara
O societate comerciala solicita aviz de la Primar pentru colectarea fierului vechi de la persoane fizice in mediul rural,motivand ca ii este necesar pentru obtinerea autorizatiei de la Mediu.Primarul in ce baza emite avizul?OG 61 STIU CA ESTE ABROGATA.
Multumesc!
Am pierdut certificatul de nastere al copilului nascut in Italia,certificat inscris la Consulatul din Italia.Acum fiind in tara pot solicita duplicatul certificatului de la Sector 1 Bucuresti?Daca da,pe certificatul ce mi se elibereaza se mai trece mentiunea-act inscris-?Multumesc
Am nascut un baietel in Italia si actul de nastere a fost inscris la Consulat.Am venit in tara si cand am demarat procedura obtinerii pasaportului pentru minor s-a constatat ca certificatul de nastere contine greseli.Am solicitat rectificarea la Directia de Evidenta Persoanelor Sector 1 Bucuresti si dupa o perioada destul de mare mi s-a eliberat un nou certificat de nastere .La pasapoarte mi s-a spus ca certificatul nu este complet intrucat nu are mentiunea" act inscris".La Sector 1 Bucuresti mi s-a spus ca e corect.
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns de specialitate?
Multumesc foarte mult.
In anul 1991 s-a depus cerere de reconstituire pentru teren forestier,cerere nesolutionata pana in prezent.In anul 1995 titularul cererii a decedat ,s-a dezbatut succesiunea si s-a emis certificat de mostenitor pentru unul din fii.Acum,la propunerea de validare a cererii ,in anexa se trece si mostenitorul sau doar defunctul urmand sa se elibereze supliment la certificatul de mostenitor?
Va multumesc!