avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... duplicat certificat de nastere inscris in italia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

duplicat certificat de nastere inscris in italia

Am pierdut certificatul de nastere al copilului nascut in Italia,certificat inscris la Consulatul din Italia.Acum fiind in tara pot solicita duplicatul certificatului de la Sector 1 Bucuresti?Daca da,pe certificatul ce mi se elibereaza se mai trece mentiunea-act inscris-?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:33, 27 Mai 2012
Da, puteti solicita un alt certificat la Sc.1 Bucuresti, pe care se va mentiona ,, act inscris,,. E obligatoriu conf.art.148 , alin.2, lit.h din HG 64/2011.
.
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2012
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila certificat divort din austria DAN_ZISU DAN_ZISU Va salut cu respect pe toti ! Problema acestei \\"apostile \\" este veche , dar nu am gasit solutii clare , sper sa ma ajutati . Tribunalul din Iasi a ... (vezi toată discuția)
Act de nastere inscris in italia mirelutta mirelutta Am nascut un baietel in Italia si actul de nastere a fost inscris la Consulat.Am venit in tara si cand am demarat procedura obtinerii pasaportului pentru minor ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat nastere Nicostanica Nicostanica Buna ziua. Ma numesc Bocca Ionela am domiciliul in Gura Humorului, dar de 15 anni locuiesc in Italia. Am o fata de 9 ani nascuta in Italia. I-am facut ... (vezi toată discuția)