avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Duplicat certificat nastere
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Duplicat certificat nastere

Buna ziua. Ma numesc Bocca Ionela am domiciliul in Gura Humorului, dar de 15 anni locuiesc in Italia. Am o fata de 9 ani nascuta in Italia. I-am facut certificat de nastere in Italia la Consulatul din Milano acum 9 ani. De anul trecut nu mai gasesc certificatul de nastere. Am nevoie de un Duplicat. An sunat la consulatul Milano, la primaria din Gura Humorului dar nimeni nu stie de unde sa pot lua un Duplicat. I-mi spun sa merg la Bucuresti, dar nu stiu unde. Nu puteti sa ma ajutati cu niste informatii cum pot obtine un duplicat certificat nastere al copilului? Multumesc
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 22:15, 8 Aprilie 2020
Buna seara,
Consulatul trebuie sa va spuna la ce primarie din tara inregistreaza ei certificatele (cred ca de la Sector 1 Bucuresti dar nu stiu sigur)
De la acea primarie primiti si duplicatul.
de asemenea puteti imputernici pe cineva sa ridice certificatul si sa vi l trimita in Italia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie după certificat naștere copil născut in italia NadiaDoni NadiaDoni Bună ziua mă numesc Nadia sunt din Suceava locuiesc în Italia am băiețelul de trei ani născut în Italia a fost înscris la Consulatul român din Italia ... (vezi toată discuția)
Cerere duplicatului certificatului de nastere in romania anuleaza certificatul de nastere anterior ? larissa156486 larissa156486 locuiesc in italia de 10 ani ... am facut actele pentru obtinerea cetateniei italiene acum 2 ani dar pt moment actele predate ( dintre care si certificatul de ... (vezi toată discuția)
Blocata in italia izabela74 izabela74 Buna seara,problema mea este ca sotul meu (cetatean roman)nu vrea sa inregistreze certificatul de casatorie in romania ca sa-mi pot face buletinul care a ... (vezi toată discuția)