avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copie după certificat naștere copil născut in italia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copie după certificat naștere copil născut in italia

Bună ziua mă numesc Nadia sunt din Suceava locuiesc în Italia am băiețelul de trei ani născut în Italia a fost înscris la Consulatul român din Italia unde i-a fost eliberat certificatul de naștere și pașaportul românesc.Întrucât certificatul de naștere al copilului l-am pierdut am solicitat consulatului o copie după certificatul de naștere. Mi s-a spus că îmi pot elibera doar o procură prin care o pot împuternici pe mama să-mi scoată certificatul de naștere de la autoritățile din Suceava. La Suceava însă mi-au spus că băiețelul nu configurează ca fiind înscris la Suceava și deci va trebui probabil să configureze la București sectorul unu .întrebarea mea este De ce copilul nu configurează la Suceava ca fiind înscris și dacă nu este înscris la Suceava de ce nu mi-l pot elibera de la consulat o copie după certificat? În momentul în care s-a născut m-am prezentat la consulat unde i-am făcut certificatul de naștere și pașaportul .Atunci mi s-a cerut o adresă de la Suceava unde sunt înscrisă ca fiind rezidentă.Acum o copie după certificat nu-mi poate elibera nici Consulatul nici la Suceava .
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2018
NadiaDoni, utilizator

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat nastere Nicostanica Nicostanica Buna ziua. Ma numesc Bocca Ionela am domiciliul in Gura Humorului, dar de 15 anni locuiesc in Italia. Am o fata de 9 ani nascuta in Italia. I-am facut ... (vezi toată discuția)
Procura sau pasaport pentru venirea in tara cu minor nascut in italia Mariusoo Mariusoo eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate sabina84 sabina84 O persoană născută în Republica Moldova a obținut cetățenia română și în anul 1998 certificatul de naștere a fost transcris în România, și-a ... (vezi toată discuția)