avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate

O persoană născută în Republica Moldova a obținut cetățenia română și în anul 1998 certificatul de naștere a fost transcris în România, și-a stabilit domiciliul în județul Suceava unde i s-a eliberat și cartea de identitate.La această dată persoana lucrează în Spania și trăiește în concubinaj cu o femeie din România având și un copil împreună.Întrebarea mea este-Persoana respectivă are cartea de identitate expirată și dorește să-și stabilească domiciliul, la domiciliul femeii cu care este împreună. Pentru eliberarea cărții de identitate a trimis o procură din Spania unei persoane din România (tatăl femeii cu care trăiește și care dorește să-l ia în spațiu) care să se ocupe de obținerea cărții de identitate.Ca documente are; procura,certificat de naștere original,copie CI expirată,copie pașaport valabil și adeverința de rol de la primarie nu i se dă, i s-a spus că nu poate fi luat în spațiu.
Întrebarea mea este-Ce documente ii mai trebuie pentru a putea fi înscris în registrul agricol la primărie și a obține adeverința de rol ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:29, 17 Februarie 2017
Adeverinta de la reg. agricol se elibereaza pe numele proprietarului, pe baza actelor sale de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport cu rezidenta in strainatate Luciana Paula Luciana Paula Va rog frumos sa ma ajutati cu o intrebare: Poate sa isi renoveze fratele meu pasaportul expirat cu rezidenta in Spania daca nu a avut niciodata buletin? (Nu ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de divort pentru un cetatean al republicii moldova ce a obtinut cetatenia româna AdrianMo AdrianMo Buna ziua, As dori sa stiu unde se poate transcrie în registrul starii civile românesti un certificat de divort al unui cetatean al Republicii Moldova ce ... (vezi toată discuția)
Cnp Tanika79 Tanika79 Cetatean roman, nascut in Republica Moldova, cu domiciliul in Bucuresti, sector 3. Cartea de identitate a expirat in ianuarie 2016. In certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)