Avand in vedere ca nu am primit fisa de post , iar in actul aditional nu apare codul COR mentionat pentru noua functie, iar pe fluturasul de salariu este vechea functie. Exista niste neconcordante, pentru care as dori raspuns.
Sunt angajata la un IMM inca din 09.2016 pe perioada nedeterminata, functia Merceolog. In luna 04.2018 am primit un act aditional la contract in care se mentioneaza ca se modifica functia in sef birou aprovizionare - desfacere, dar nu se precizeaza codul COR, si prin care ma informeaza ca perioada de preaviz in cazul concedierii sau demisiei va fi de 45 zile lucratoare. La momentul semnarii actului aditional nu am pimit din partea angajatorului fisa de post pentru functia pentru care ma numeste (Sef Birou Aprovizionare – Desfacere). In data de 15.05.2018, am primit fluturasul de salariu, cu modificarea salariala precizata in actul aditional, dar la functie apare mentionat, veche functie, si anume merceolog. Vreau sa imi dau demisia, incepand cu data de 03.09.2018, si avand in vedere aceste nereguli semnalate din partea angajatorului, ce as putea sa fac pentru a nu fi obligata sa stau in preaviz cele 45 zile lucratoare, si sa imi inregistreze cererea de demisie asa cum doresc. Mentionez ca este o persoana cu care nu te poti intelege in astfel de situatii, intrucat duce lipsa foarte mare de personal. Va multumesc.
A AVUT O CONVENTIE IN CARE PE TOT PARCURSUL ANULUI A INCASAT SUMA DIN VENITURI DE 536 IN CARE NU SAU PLATIT ASIGURARI DE SANATATE SI SOMAJ, DECAT IMPOZITUL ANUAL. DACA I SE SISTEAZA PENSIA ESTE POSIBIL SA O PUNA SA RESTITUIE BANII DIN URMA ADICA DIN ANUL 2009 SAU POATE SA O TREACA LA GRADUL 3
BUNA ZIUA. IN ANUL 2009 MAMA MEA AVAND PENSIE DE INVALIDITATE DE GRADUL 2 A SEMNAT O CONVENTIE CIVILA NESTIIND ATUNCI CA II POATE SISTA PENSIA. ACUM IN ANUL 2011 S-A TREZIT CU O NOTIFICARE DIN PARTEA UNEI PERSOANE RAUFACATOARE SA SE PREZINTE LA CASA NATIONALA DE PENSII PUBLICE CU SUMA VENITURILOR INREGISTRATE PE ANUL 2009 - 2010, IAR IN CAZ DE NEPREZENTARE A DECLARATIILOR I SE SUSPENDA PENSIA DE INVALIDITATE.
DACA DUCE DECLARATIILE PE ANUL 2009 AVAND UN VENIT DE 536 RON, RESPECTIV 2010 CU UN VENIT DE 18 RON
I SE MAI POATE SUSPENDA PENSIA DE INVALIDITATE DE GRADUL 2 SAU DECIZIA CASEI DE PENSII O POATE INCADRA LA PENSIE DE INVALIDITATE DE GRADUL 3?AVAND IN VEDERE CA A TRECUT 1 AN DE ATUNCI.