avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PREAVIZ FUNCTIE DE CONDUCERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PREAVIZ FUNCTIE DE CONDUCERE

Buna ziua,

Sunt angajata la un IMM inca din 09.2016 pe perioada nedeterminata, functia Merceolog. In luna 04.2018 am primit un act aditional la contract in care se mentioneaza ca se modifica functia in sef birou aprovizionare - desfacere, dar nu se precizeaza codul COR, si prin care ma informeaza ca perioada de preaviz in cazul concedierii sau demisiei va fi de 45 zile lucratoare. La momentul semnarii actului aditional nu am pimit din partea angajatorului fisa de post pentru functia pentru care ma numeste (Sef Birou Aprovizionare – Desfacere). In data de 15.05.2018, am primit fluturasul de salariu, cu modificarea salariala precizata in actul aditional, dar la functie apare mentionat, veche functie, si anume merceolog. Vreau sa imi dau demisia, incepand cu data de 03.09.2018, si avand in vedere aceste nereguli semnalate din partea angajatorului, ce as putea sa fac pentru a nu fi obligata sa stau in preaviz cele 45 zile lucratoare, si sa imi inregistreze cererea de demisie asa cum doresc. Mentionez ca este o persoana cu care nu te poti intelege in astfel de situatii, intrucat duce lipsa foarte mare de personal. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 1 Septembrie 2018
Nu prea aveți ce sa faceți. ...ați semnat actul adițional de modificare a funcției si a duratei de preaviz.etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Avand in vedere ca nu am primit fisa de post , iar in actul aditional nu apare codul COR mentionat pentru noua functie, iar pe fluturasul de salariu este vechea functie. Exista niste neconcordante, pentru care as dori raspuns.
Sunt aspecte care nu anulează nimic din ce ați semnat. ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie de conducere sau de executie ? adrian_tm adrian_tm Am si eu o nelamurire. Prietena mea lucreaza la o firma si ar vrea sa-si dea demisia doar ca nu stie ce perioada ar trebui sa stea in preaviz. Este angajata in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca stativ stativ Buna ziua, Doresc sa adresez o intrebare la care nu gasesc singur raspuns. Sunt angajat la sc....s.a. din aprilie 2011, principala activitate fiind de ... (vezi toată discuția)
Preaviz pentru sef serviciu sir28 sir28 buna ziua, am o prietena incadrata ca sef serviciu propriu ssm care si-a dat demisia si i s-a spus ca trebuie sa stea in preaviz 45 de zile lucratoare conform ... (vezi toată discuția)