avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua,

Doresc sa adresez o intrebare la care nu gasesc singur raspuns.
Sunt angajat la sc....s.a. din aprilie 2011, principala activitate fiind de responsabil aprovizionare materiale si scule. In ianuarie 2013 am primit decizie din partea consiliului de administratie sa preiau serviciul mecanizare si energetic al societatii, decizii ce le-am semnat cu "promisiunea" din partea conducerii ca in februarie vom discuta aspecte referitoare la negocierea contractului individual de munca. Am fost instiintat verbal ca activitatea ce o desfasuram pana in acel moment va fi atribuita unui alt recent angajat. Evident ca acest lucru nu s-a intamplat de atunci, intrebarea mea fiind: Am ramas de fraier cu aceste noi sarcini impreuna cu cea de pana atunci, sau exista o modalitate de anulare a deciziei respective? Am semnat si fisa postului aferenta deciziei consiliului. Precizes ca nu am calificarea necesara stipulata in fisa postului pentru a desfasura aceste activitati noi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 26 Februarie 2014
Este cam tardiv sa se anuleze acea decizie , decat daca angajatorul dvs decide sa o revoce.
In acest moment aveti 2 fise de post pentru fiecare pozitie ocupata, ori fosta fisa de post a fost actualizata ca sa cuprinda si noile sarcini si eventual, a fost schimbata si incadrarea?
edina a scris:

In acest moment aveti 2 fise de post pentru fiecare pozitie ocupata, ori fosta fisa de post a fost actualizata ca sa cuprinda si noile sarcini si eventual, a fost schimbata si incadrarea?

In acest moment am 3 fise de post, una de la angajare cu resposabil aprovizionare, una ulterioara cu responsabil sef formatie paza la care am primit act aditional la cm cu marire de salariu si aceasta ultima fisa de post cu resposabil serviciu mecanizare si energetic de care vorbeam.
Probabil ca solitia e sa imi dau demisia fiindca nu fac fata la atata munca, am ramas si cu ceea ce faceam inainte, iar conducerea nu sta la discutii. Mai am o intrebare: Indemnizatie de somaj se acorda in cazul demisiei? Care e principala conditie pentru a beneficia de somaj cu indemnizatie de somaj?
este normal sa am 3 TREI fise de post?

1. Fisa postului: Postul: Tehnician merceolog
Birou: Aprovizionare

2. Fisa de post: denumirea postului: Sef formatie paza si ordine

3. Fisa postului: Postul: responsabil mecanizare-energetic
Serviciu: mecanizare, energetic

Alte discuții în legătură

Retrogradare din functie!!! florinache florinache Buna ziua, Sunt angajat la o societate cu contract de munca perioada nedeterminata, ca tehnician retele, nu mi s-a comunicat nici o fisa de post la ... (vezi toată discuția)
Modificare fisa postului monik monik buna ziua! fisa postului poate fi modificata unilateral de catre angajator? imi puteti indica va rog si care e temeiul raspunsului dvs? multumesc mult! (vezi toată discuția)
Nulitate! mihaila sorin mihaila sorin de curand sa dat o dispozitie in care sunt numit sef productie la atelier!la firma care lucrez exista 2 asociati unul cu 30% si altu cu 70% din care cel cu 70% ... (vezi toată discuția)