avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nulitate!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nulitate!

de curand sa dat o dispozitie in care sunt numit sef productie la atelier!la firma care lucrez exista 2 asociati unul cu 30% si altu cu 70% din care cel cu 70% are functia si de administrator!intrebarea mea este valabila aceasta dispozitie daca a fost semnata de unul din asociati,cel cu functia de administrator?sau trebuia obligatoriu de amibii asociati?intreb asta deoarece am semnat si eu aceasta dispozitie dar mam razgandit si nu vreau sa o accept!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 4 Noiembrie 2008
Da, este valabila.
Dupa parerea mea administratorul are aceasta prerogativa.Deci este valabila.
Modificarea functiei se face prin act aditional la contractul individual de munca si nu prin dispozitie.
Aceste acte sunt semnate de catre administratorul societatii
asta numai cei de la itm pot sa iti raspunda cu exactitate
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2008
camelia21, utilizator
deci domnule elis cind sa modificat functia mea scris ca tittul DISPOZITIA NR .. DIN...in care sunt facut sef productie....deci sa inteleg ca nu trebuia sa scrie dispozitie si sa fie un act aditional la cim?oricum tot nu am inteles..e valabila asa ca dispozitie?sau trebuie obligatoriu sa fie un act aditional adica sub alta forma fata de dispozitia semnata de mine si administrator?va multumesc!

Alte discuții în legătură

Sarcini de serviciu ContSters22096 ContSters22096 este legal ca seful direct sa ii poata trasa unui angajat atributii suplimentare fata de cele din fisa psotului sau este interzis? (vezi toată discuția)
Modificare functie cata26 cata26 Va salut! Lucrez intr un departament mecanic avand functia in cim de INGINER MECANIC fiind functie de executie,avand mai multi colegi !Am lucrat citeva ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca coca1955 coca1955 buna ziua am si eu o rugaminte la dvs m-am judecat cu academia nationala de educatie fizica si sport bucuresti in data de 17.1-2002 am fost numita sef de ... (vezi toată discuția)