avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi și Plata concediu de odihna Buna seara, Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi și Plata concediu de odihna Buna seara, Am 44 de zile de concediu neefectuate. Firma in acest ...

Buna seara,

Am 44 de zile de concediu neefectuate. Firma in acest moment este declarată in insolventa.
Îmi pot lua toate zilele de CO? Voi mai fi plătită ?

Multumesc pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 19 Ianuarie 2022
Va puteți lua toate zilele de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat brezan brezan Buna ziua, Sunt angajata cu CM din 26.02.2012. In contractul individual de munca se stipuleaza ca am dreptul la 21 de zile concediu de odihna pe an. Pana in ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu odihna Rrrrmmmm Rrrrmmmm Buna ziua, In momentul de fata am 44 zile CO neefctuate, valabile. Mi-am dat demisia si asta inseamna ca in cadrul salariului din luna decembrie 2016 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat-salariat trimis in somaj roxana69 roxana69 Daca o firma intra in insolventa si trimite in somaj angajatii la inchiderea contractului de munca angajatorul este obligat sa plateasca concediul de odihna ... (vezi toată discuția)