Sunt angajata cu CM din 26.02.2012. In contractul individual de munca se stipuleaza ca am dreptul la 21 de zile concediu de odihna pe an. Pana in prezent nu am beneficiat de nicio zi de CO. In cazul in care imi schimb locul de munca, la lichidare imi sunt platite zilele de CO de care as fi avut dreptul pe durata angajarii si nu am beneficiat de ele? Mentionez ca si inainte de 26.02.2012 am fost angajata dar firma respectiva a intrat in insolventa. ( am 35 de ani de munca).
Multumesc
Compensarea în bani a concediului de odihna este posibila în cazul încetarii contractului individual de munca, potrivit art.146 alin.4 C.mun.
Aşadar indiferent de motivele încetarii contractului individual de munca şi de durata care a trecut de la încheierea contractului de munca pana în momentul încetarii acestuia, salariatul are dreptul sa i se compenseze in bani CO neefectuat la data incetarii c.i.m.
Concediu
maria2222
buna ziua, am 59 de ani si 10 luni, la 59 ani si 6 luni am iesit la pensie la limita de varsta dar m-am angajat in continuare la aceasi firma la care lucram ... (vezi toată discuția)