avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate roxanatucudean

Activitate roxanatucudean

Buna ziua,

Firma mea are cod caen autorizat : restaurant si patiserie.
La punctul de lucru doresc sa deschid si un mic spatiu de desfacere unde sa vand sandwichiuri, minipizza, tarte etc.

Trebuie sa mai autorizez alt caen? Am nevoie si de caen pt. comert? ce fel?
daca comertul nu este trecut la activitati secundare tb modificat actul constitutiv?

va multumesc!
Buna ziua,

Daca firma SRL-D nu are inca nicio activitate, deci nici punct de lucru, isi poate autoriza mai multe coduri CAEN insrise in actul constitutiv la sediul social in vederea deschiderii pe viitor a unui punct de lucru autorizat?
codul caen pe care doresc sa il activez este 1071.
am primit rezervarea denumirii, de la serviciul de comunicare si rel. publice al min. justiei, insa e gresita. se poate face o rectificare? care este procedura?
care este modalitatea juridica de plati chiria pentru un spatiu de catre o firma prin contraperstatia unor servicii. ex: in schimbul cuantumului chiriei iti prestez lunar servicii de marketing? exista un tip de contract, dar din punt de vedere contabil este posibil?
Răspuns la discuția Colaborarea ONG-SRL
multumesc. de mare ajutor
Se pot include in actul constitutiv aceste categorii de membrii ai asociatiei ( parteneri, de onoare, colaboratori)?? se urmareste ca acestia sa fie inclusi in asociatie, ei contribuind la infiintare, dar fara sa aiba vreo implicare in conducere, lucru care sa fie stabilit de la bun inceput.
Poate o asociatie sa incheie un contract cu un srl care sa se ocupe de marketingul ONG-ului? Exista o incompatibilitatea daca asociatul srl-ui este membru fondatori al asociatiei?