avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Rectificare rezervare denumire
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Rectificare rezervare denumire

am primit rezervarea denumirii, de la serviciul de comunicare si rel. publice al min. justiei, insa e gresita. se poate face o rectificare? care este procedura?
Cel mai recent răspuns: grunwald , utilizator 10:34, 28 Martie 2014
Solicitati inc-o data rezervarea de denumire. Erorile materiale sau omisiunile vadite din acte pot fi indreptate prin incheiere de rectificare. Se pun in plic si trimis la Biroul Evidenta ONG urmatoarele: Disponibilitate denumire gresita in original, cea primita de la MJ + Copie dupa chitanta 36 lei taxa timbru, daca aveti + Cerere rezervare denumire corecta in original + Motivatie (o adresa prin care cereti eliberarea noii dovezi de disponibilitate ca urmare a erorilor facute de MJ). Auzisem de o Cerere de Indreptat Erori, ma voi interesa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire ong ContSters271129 ContSters271129 Buna seara! Doresc sa schimb denumirea asociatiei din asociatie municipala X Y in asociatie club municipal X Y. Pt rezervarea de denumire trimit cererea ... (vezi toată discuția)
Adresa din procura este cea din b.i anterior Alina Roxana Dobrin Alina Roxana Dobrin Bună seara! Săptămână viitoare urmeaza sa vând apartamentul pe care il dețin cu soțul meu.El este plecat din țară,eu având procură notariala ptr ... (vezi toată discuția)
Rezervare denumire la infintrarea ong Emanuel Seretan Emanuel Seretan Doresc sa deschid un ONG , nu stiu unde aflu care nume este liber si care nu . Stiu ca este pe un site , Ministerul Justitiei , insa nu il gasesc . Multumesc (vezi toată discuția)