avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Rezervare denumire la infintrarea ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Rezervare denumire la infintrarea ONG

Doresc sa deschid un ONG , nu stiu unde aflu care nume este liber si care nu . Stiu ca este pe un site , Ministerul Justitiei , insa nu il gasesc . Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 22:30, 25 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rezervarea denumirii se verifica /rezerva la ministerul justitiei achitand o taxa si completand o cerere .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti descarca cererea de la adresa [ link extern ] /
Multumesc
De stiut ca varianta online a Registrului National ONG mai are lipsuri si erori, si are si un decalaj pana e actualizat, si deci daca din consultarea lui pare disponibila o denumire nu e o garantie ca si este si deci nu e 100% sigur ca veti primi dovada de disponibilitate.... totusi, foarte rar se intampla sa se comunice ca nedisponibila o denumire care cosultand registrul national ONG publicat de MJ pe site parea in regula

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate consulta statutul unui ong? AdrianSz AdrianSz Buna ziua, Am inteles ca statutul asociatiilor este public si poate fi consultat, totusi nu gasesc online nimic. Stiti cumva unde se pot vizualiza aceste ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine online un extras la zi din registrul asociatiilor? balasu balasu Cum pot obtine online un extras la zi din Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, referitor la o asociatie pe care o conduc? (vezi toată discuția)
Forma prescurtata denumire ong Praipan Praipan Buna ziua! Forma prescurtata a denumirii ONG-ului trebuie mentionata si in rezervarea de la Ministerul Justitiei sau este suficient sa fie trecuta doar in ... (vezi toată discuția)