am dat eu in judecata institutia -politia de frontiera ptr anularea dispozitiei de destituire iar in prima faza a procesului nu am avut avocat iar instanta mia respins cererea de anulare acum la recurs pot sa imi iau avocat
am fost in cotencios administrativ si am observat ca fara un avocat esti fiul ploii adica ptr judecator nu existi. mi sa refuzat cererea prin care am cerut anularea unei dispozitii de destituire din politie si mia fost respinsa. deci am dreptul sa imi iau un avocat/?
am fost cercetat de catre DIICOTptr infractiunea de la art 264 cod penal--favorizarea infractorului si mi sa dat SUP ptr ca lipseste elementul constitutiv al faptei.am fost destituit din politie ptr aceeasi abatere disciplinara':am mers in cxontencios administrativ iar ca probe au fost aduse aceleasi((((interceptarile telefonice)) care le-au avut si cei de la DIICOTiar cei de la inspectorat au sustinut ferm ca fapta exista ..am cerut si proba video ptr ca locul unde reiese din telefon ca ne intilneam era supravegheat de 4 camere video dar instanta mia refuzat aceasta cerere_-.INSTANTA mi-a respins cererea de anulare a dispozitiei de destituire Este legal?
poate politia de frontiera sa aduca in instanta si sa sustina aceleasi probe ptr care am fost cercetat de catre DIICOT si ptr care mi sa dat scoaterea de sub urmarire ptr ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale faptei.Aceasta se intimpla dupa 8 luni de la scoatereade sub urmarire .data de DIICOT .Va multumesc