avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiTarcatu

Activitate AndreiTarcatu

Pentru alte anunturi.
Buna ziua,

Acum doua luni am cumparat o casa prin intermediu companiei X. Din varii motive am gasit pe site-ul firmei X si al altor firme de imobiliare Z si Y anunturi in care faceau uz de poze din interiorul casei mele(poze facute inainte ca eu sa cumpar casa).

Pe langa a le cere sa inceteze in a folosi acele poze pentru a isi promova anunturile, de vor continua sa le foloseasca, pot face ceva mai tangibil?
Răspuns la discuția Abuz Politie
Alex_Munteanu a scris:

Sa stiti ca se intampla si la case mai mari.

Ceea ce sugerati este "sa tac si sa inghit" si nu prea imi place mentalitatea asta(care mai nou caracterizeaza tot romanul), asa ceva este mai mult decat un abuz.

Oare pentru cine se mai aplica Constitutia si dreptul la proprietate?
Discuție Abuz Politie
Buna dimineata,

Astazi de dimineata(jurul orei 06.00) ma trezesc cu lovituri in poarta de la niste agenti DIAS(cred) care imi cereau insistent sa ii las sa intre peste mine. Intr-un final au reusit sa intre si au inceput sa tipe si sa ma bruscheze, repentand faptul ca trebuie sa perchezitioneze aici. Mentionez ca nu au prezentat nici un fel de mandat sau hotarare judecatoreasca de a imi inviola domiciliul.

Au patruns si in casa unde au intrat pe surorile mele hartuindu-le dis de dimineata.
Intr-un final se trezeste unul dintre ei realizand ca au gresit adresa si ca "ne cerem scuze", in cazul in care eram aproape sa fiu imobilizat pentru ca nu ma conformam la ordinele lor "pe proprietatea mea".

Acest caz mi se pare de domeniul hilarului si ridicolului si nu doresc sa se incheie aici. Vreau sa depun reclamatie impotriva lor si eventul sa ii actionez in judecata(nu personal ci sectia/departamentul de care apartin).

Dvs ce parere aveti?care ar fi urmatorul meu pas?

Multumesc