avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Firma Imobiliara - utilizare poze dintr-o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Firma Imobiliara - utilizare poze dintr-o casa cumparata de mine

Buna ziua,

Acum doua luni am cumparat o casa prin intermediu companiei X. Din varii motive am gasit pe site-ul firmei X si al altor firme de imobiliare Z si Y anunturi in care faceau uz de poze din interiorul casei mele(poze facute inainte ca eu sa cumpar casa).

Pe langa a le cere sa inceteze in a folosi acele poze pentru a isi promova anunturile, de vor continua sa le foloseasca, pot face ceva mai tangibil?
Cel mai recent răspuns: AndreiTarcatu , utilizator 11:35, 23 Septembrie 2015
Promoveaza vanzarea casei dvs sau folosesc pozele pentru alte anunturi?
Pentru alte anunturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de servitute pe teren ulterior dezmembrat str15 str15 Buna seara, Am cumparat o casa (prin credit) intr-un complex imobiliar. Casa are drept de servitute pe drumul din interiorul complexului inscrisa in cartea ... (vezi toată discuția)
Contracte vanzare/cumparare vs contract schimb anamaria860 anamaria860 Buna ziua, Va adresez urmatoarea speta: In momentul de fata ne confruntam cu urmatoarea situatie cu privire la o tranzactie imobiliara : A (persoana ... (vezi toată discuția)
Proprietari treziti-va - vanzare imobile prin agentie dasca7777 dasca7777 Nu inteleg de ce proprietarii nu dau anunturi mai multe pe siteuri si prin ziar. Oriunde sun imi raspunde o agentie imobiliara , care imi ofera detalii si care ... (vezi toată discuția)