avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate mitout

Activitate mitout

Cum sa procedez?
Salutare!
Sunt abonat la un operator GSM de vreo 12 ani.
In urma cu vreo 2 ani mi-am schimbat domiciliul intr-un apartament din centrul unui oras (mai exact judet) din Romania.
In prezent detin 3 abonamente la acest operator GSM.
La fiecare abonament am achizitionat cate un telefon mobil la fidelizare.
Problema este ca in acest apartament intampin probleme mari cu semnalul... mai exact nu reusesc sa vorbesc la telefon sub nici o forma (semnal slab) - se aude cu intreruperi, urmate de terminarea apelurilor...
Prin urmare, eu nu ma pot bucura la domiciliu de serviciile acestui operator GSM... (precizez ca am verificat, si ceilalti operatori nu intampina astfel de probleme in aceeasi locatie)
Am luat legatura cu acest operator GSM prin mail, si mi-au raspuns ca nu tine de ei ce se intampla in interiorul locuintei mele. Daca exista semnal in exteriorul cladirii... atunci din punctul lor de vedere este ok...
Am sunat si am intrebat daca vreau sa reziliez aceste abonamente, atunci ar trebui sa achit in avans lunile ramase pana la terminarea celor 2 ani - exclusiv TVA Cum sa platesc eu in avans pentru niste servicii de care nu beneficiez?
Cum ma sfatuiti sa rezolv aceasta problema?
Va multumesc!
Salutare la toata lumea!
Am mare nevoie de un sfat sau o parere referitoare la o problema de-a mea, si anume:
Detin ca persoana fizica 4 abonamente cu valori diferite, la un renumit operator GSM.
Platesc lunar undeva la vreo 80 Euro (am achizitionat telefoane pe toate si le-am prelungit).

Dupa parerea mea, ceea ce vreau eu este un mizilic, si anume:
Vreau sa interschimb numerele de telefon la 2 dintre abonamentele mele (adica la 2 abonamente sa se schimbe doar numerele intre ele - nu modific valoarea nici unui abonament - doar numerele intre ele) pentru ca persoanele care utilizeaza aceste 2 abonamente sa inverseze facilitatile fiecarui abonament aferent.
(Varianta cea mai simpla era ca cele doua persoane sa-si schimbe SIM-urile intre ele - dar NU asta ma intereseaza).

Bineinteles ca am sunat la acest operator GSM, si bineinteles ca mi s-a spus ca asa ceva ii depaseste (este imposibil) X-(
Pe de alta parte, daca as vrea sa-mi schimb numerele cu alte numere (care sa nu existe in lumea asta) ESTE GRATUIT =D> ceea ce bineinteles ca pe mine nu ma ajuta chestia asta.

Ce ma sfatuiti sa fac?
S-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie?
Multumesc mult!