Salutare la toata lumea!
Am mare nevoie de un sfat sau o parere referitoare la o problema de-a mea, si anume:
Detin ca persoana fizica 4 abonamente cu valori diferite, la un renumit operator GSM.
Platesc lunar undeva la vreo 80 Euro (am achizitionat telefoane pe toate si le-am prelungit).
Dupa parerea mea, ceea ce vreau eu este un mizilic, si anume:
Vreau sa interschimb numerele de telefon la 2 dintre abonamentele mele (adica la 2 abonamente sa se schimbe doar numerele intre ele - nu modific valoarea nici unui abonament - doar numerele intre ele) pentru ca persoanele care utilizeaza aceste 2 abonamente sa inverseze facilitatile fiecarui abonament aferent.
(Varianta cea mai simpla era ca cele doua persoane sa-si schimbe SIM-urile intre ele - dar NU asta ma intereseaza).
Bineinteles ca am sunat la acest operator GSM, si bineinteles ca mi s-a spus ca asa ceva ii depaseste (este imposibil) X-(
Pe de alta parte, daca as vrea sa-mi schimb numerele cu alte numere (care sa nu existe in lumea asta) ESTE GRATUIT =D> ceea ce bineinteles ca pe mine nu ma ajuta chestia asta.
Ce ma sfatuiti sa fac?
S-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie?
Multumesc mult!
Mizilic...#-o nu exista la noi in Romania....Aici si cea mai simpla metoda trebuie sa fie complicata...Asadar, datorita faptului ca aceste decizii NU le poate lua un simplu operator, ai putea sa incerci o solicitare scrisa si inregistrata adresata forurilor superioare, pentru incheierea unor acte aditionale la respectivele contracte...