avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Activitate mios33

Activitate mios33

Răspuns la discuția pensie alimentara
Buna ziua!

Am si eu o intrebare,

Fiica din alta casatorie a sotului meu,in varsta de 23 ani, l a chemat in instanta pentru majorarea pensiei. Eu in acest mariaj am venit cu un minor, care primeste pensie alimentara de la tatal natural. Mentionez ca suntem casatoriti cu acte. As dori sa stiu daca pot sa depun ca act in instanta faptul ca sotul meu are in intretinere un minor, respectiv copilul meu?

Va multumesc!
Răspuns la discuția impozit pe casa
Buna ziua!

Daca ar face partajul l ar ajuta in vreun fel cu impozitul? As vrea sa stiu cum ar putea sa faca sa nu mai depinda de ea cu plata impozitului, adica fiecare sa si plateasca impozitul, fara sa depinda unul de celalalt.
Dupa ce au divortat in 1997, el a deschis un chiosc in incinta apartamentului (ap aflat la parter), in 2003 unde ea este administrator. Intrebarea mea este daca ii mai revine ceva de pe urma acelui chiosc, avand in vdere ca el a facut toate demersurile pentru a l deschide si avand jumatate din casa ( indiviza si nedeterminata)?

O zi buna!
Răspuns la discuția impozit pe casa
Mai am o intrebare:
Sotul meu are o casa pe numele lui si o alta impreuna cu fosta sotie, fara sa se faca partaj la divort. Intrebarea mea este: Ce ar trebui sa faca el ca impozitul sa vina separat pentru fiecare dintre ei si sa nu mai fie nevoie ca in fiecare an sa i ceara bani de impozit ( de cele mai multe ori obtinand fff greu bani de la fosta sotie)
Răspuns la discuția impozit pe casa
Multumesc!

Ma voi duce si voi plati impozitul, nu are rost sa stau sa astept, probabil si cu penalizari.
O zi buna!
Răspuns la discuția impozit pe casa
Buna dimineata!

Multumesc pentru promptitudine!
Tranzactia este facuta in familie (intre surori), in cazul asta credeti ca mai este nevoie sa i Platesc diferenta din momentul vanzarii pana in prezent?
Discuție impozit pe casa
Buna seara!
In primavara acestui an am cumparat o casa. As dori sa stiu daca trebuie sa platesc si eu impozit, avand in vedere ca vanzatorul l a platit pe anul acesta.

Multumesc!
O seara buna!