avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate mihteo

Activitate mihteo

Cum poate deveni coasigurat la sotul salariat o persoana care nu mai are contract de munca? Documentele necesare se depun la locul de munca al sotului? Persoana are card de sanatate emis. Cardul ramane valabil dupa ce devine coasigurat?
Discuție studii
Un inginer care absolva cursuri postuniversitare la o facultate economica poate fi considerat cu studii superioare economice?
Studiile postuniversitare se considera specializare?
Discuție studii
Cu studii universitare de lunga durata - titlul de INGINER, profil INGINERIE ECONOMICA,specializare INGINERIE MANAGERIALA -dupa absolvirea unui curs postuniversitar la ASE Bucuresti se poate ocupa un post de contabil sef - conditie de studii superioare economice? (mentionez ca sunt contabil autorizat si am ocupat functia de contabil sef timp de 18 ani).
Discuție Sponsorizare
Cum poate fi sponsorizata o institutie de invatamant preuniversitar? In ce cont se vireaza banii? Sumele primite implica rectificare de buget? E vorba de o scoala care nu are nici un fel de venituri.
Persoana fizica, proprietara a unu ha de vie plateste impozit pe venit anual si contributii de sanatate, conform prevederilor legale.
In conditiile in care nu este salariata si nu mai are alte venituri, persoana respectiva are calitate de asigurat si poate beneficia de spitalizare si medic de familie?
Va rog sa ma ajutati cu inregistrarile ( note contabile)pentru transferul mijloacelor fixe la obiecte de inventar, la o unitate de invatamant . Care este valoarea maxima ce poate fi transferata? e obligatoriu 2500 lei? Adica nu trebuie sa existe mijloace fixe mai mici de 2500 lei?
Copilul de 21 de ani , student fara venituri, poate fi trecut de unul din parinti la deducere pentru calculul impozitului pe salariu? Pana la ce varsta si pe baza caror documente?
Răspuns la discuția Concediu medical
Operatia a fost histerectomie cu anexectomie unilaterala
In urma unei interventii chirurgicale s-a acordat din spital -Bucuresti-Concediu medical 21 zile cu mentiunea ca se poate prelungi la domiciliu.
Cum se poate obtine concediu medical in continuare si pentru cat timp?
O unitate de invatamant poate achizitiona videoproiectoare pentru salile de clasa?Valoarea unui videoproiector este de 1800 lei.