avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... coasigurat sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

coasigurat sanatate

Cum poate deveni coasigurat la sotul salariat o persoana care nu mai are contract de munca? Documentele necesare se depun la locul de munca al sotului? Persoana are card de sanatate emis. Cardul ramane valabil dupa ce devine coasigurat?
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
mihteo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 9 Octombrie 2017
Detalii gasiti aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card european de sanatate alexi alexi Doresc sa stiu pe ce perioada se elibereaza cardul european de sanatate. Daca plec pentru un an la studii intr-o tara membra UE, cardul se emite pe un an? Si ... (vezi toată discuția)
Cum devin asigurata sau coasigurata? Corina271 Corina271 Buna ziua! Sunt însărcinata si urmează sa nasc iar eu nu am lucrat și nici nu lucrez,am fost pana în prezent coasigurata pentru ca a lucrat sotul ... (vezi toată discuția)
Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? ... Chloej Chloej Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? Iar angajatorul, mai depune alte documente in afara de d112 pentru a trece coasiguratii? ... (vezi toată discuția)