avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... card european de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

card european de sanatate

Doresc sa stiu pe ce perioada se elibereaza cardul european de sanatate. Daca plec pentru un an la studii intr-o tara membra UE, cardul se emite pe un an? Si mai am o intrebare : sotia care este in intretinerea sotului avand statutul de coasigurat cum poate obtine acest card,ce acte ii sunt necesare ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:56, 31 Iulie 2012
Cardul de sanatate are valabilitate 6 luni. Gasiti detalii la link-urile de mai jos:
[ link extern ]
[ link extern ] -

Pentru sotia dvs. aveti nevoie de aceleasi acte iar in loc de adeverinta de salariat, de adeverinta de coasigurat pe care o elibereaza tot angajatorul dvs.:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card european de sanatate alina1999 alina1999 Unui student la o facultate intr-o tara membra UE care NU este trimis cu bursa de statul roman,nu realizeaza venituri din job i se poate elibera card european ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate laurenmay laurenmay Am o intrebare legata de cadrul legislativ ce sta la baza acordarii cardurilor europene de sanatate, atat din perspectiva romaneaca cat si europeana. Anume, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez in străinătate (in ue), iar soția mea a ... Ast90 Ast90 Buna ziua. Lucrez in străinătate (in UE), iar soția mea a născut în străinătate. Întrucât a lucrat in Romania anterior nașterii copilului, este ... (vezi toată discuția)