avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate MariaSV

Activitate MariaSV

Răspuns la discuția Trotuar de garda
Ma refer la acel trotuar care imprejumieste blocul. Sigur este proprietate comuna, dar nu stiu exact unde este stipulat acest lucru. Si dimensiunea lui. Am gasit ca e max 80 cm sau intre 1,5 si 2 m. As vrea sa stiu exact acest lucru
Va rog sa-mi spuneti ce lege prevede ca trotuarul de garda este proprietate comuna tuturor proprietarilor si care este dimensiunea acestuia. Avem spatii comerciale la parterul blocului, si acestea vor sa se extinda pe domeniul public (un frumos pietonal) cu terase cu bauturi alcoolice. Nu ar trebui sa se ceara acordul tuturor locatarilor care au si ei drept asupra unei parti din acest trotuar de garda?
La parterul blocului in care locuiesc existau niste spatii comerciale care acum s-au transformat intr-o sala de fitness si dans sportiv. Activitatea se desfasoara zilnic intre 10-21 pe o muzica foarte ritmata si data la maxim. Si muzica si sariturile cursantilor ne deranjeaza pana intr-acolo incat am ajuns sa traim cu calmante. Copiii nu pot invata ( multi au bacalaureat) iar maturii nu se pot relaxa in casa lor. Proprietarul salii de fitness nu are acordul locatarilor pentru aceasta sala. Am depus plangere la Asociatia de locatari, la OPC, la Primarie dar nu s-a luat nicio masura. Ce putem face pentru retragerea autorizatiei de functionare? De fapt nici nu stim daca are autorizatie, ca legea cred ca prevede si acordul locatarilor din imediata vecinatate.
Va multumesc
Răspuns la discuția Titlu de proprietate
Va multumesc mult pentru raspuns si promptitudinea acestuia.
Numai bine.
In urma decesului parintilor, impreuna cu sora mea avem un certificat de mostenitor comun. Trebuie sa facem si un nou titlu de proprietate pe numele meu si al surorii mele? Va multumesc.