avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sala de fitness la parterul blocului ne deranjeaza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sala de fitness la parterul blocului ne deranjeaza

La parterul blocului in care locuiesc existau niste spatii comerciale care acum s-au transformat intr-o sala de fitness si dans sportiv. Activitatea se desfasoara zilnic intre 10-21 pe o muzica foarte ritmata si data la maxim. Si muzica si sariturile cursantilor ne deranjeaza pana intr-acolo incat am ajuns sa traim cu calmante. Copiii nu pot invata ( multi au bacalaureat) iar maturii nu se pot relaxa in casa lor. Proprietarul salii de fitness nu are acordul locatarilor pentru aceasta sala. Am depus plangere la Asociatia de locatari, la OPC, la Primarie dar nu s-a luat nicio masura. Ce putem face pentru retragerea autorizatiei de functionare? De fapt nici nu stim daca are autorizatie, ca legea cred ca prevede si acordul locatarilor din imediata vecinatate.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:45, 23 Martie 2012
In situatia in care la parterul imobilului din constructie au fost prevazute spatii cu alta destinatie decat acea de locuinta,persoanele juridice care inteleg sa desfasoare activitatea in acele spatii nu necesita sa detina acord din partea locatarilor
Staruiti la nivelul autoritatii locale subliniind aspectele care va cauzeaza prejudicii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sala fitness parter cladire MarianMmc MarianMmc Locuiesc intr-o cladire cu mai multe apartamente,(P+2+M) iar in momentul cand a fost cumparat apartamentul, la parter spatiul era inchiriat catre mai multe ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizare sala de fitness in justitie Ilinca1958 Ilinca1958 Locatarii unei scari de bloc au obtinut suspendarea activitatii unei sali de fitness care functiona la parterul blocului fara autorizatie. Locatarii direct ... (vezi toată discuția)
Muzica in spatiu comercial sub bloc! contanou contanou Buna ziua, rog o lamurire in urmatorul caz! Se deschide in spatiu comercial, situat sub bloc, o sala de aerobic, care nu are program in orele de ... (vezi toată discuția)