avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sala fitness parter cladire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sala fitness parter cladire

Locuiesc intr-o cladire cu mai multe apartamente,(P+2+M) iar in momentul cand a fost cumparat apartamentul, la parter spatiul era inchiriat catre mai multe firme. Ulterior acest spatiu a fost unificat si inchiriat tot de catre o sala de fitness. Acum in fiecare seara sunt diverse activitati care se desfasoara cu muzica data foarte tare.Eu locuiesc la etajul 1 si nu ne-a cerut nimeni acordul pentru aceasta sala de fitness. Uitandu-ma in actul de dezmembrare al cladirii, spatiu respectiv este trecut ca si hala-spatii de depozitare. Se poate desfasura o activitate comerciala acolo in conditiile in care noi locatarii direct invecinati nu ne-am dat acordul? Proprietarii salii spun ca au autorizatie,dar nu am vazut-o inca.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Sala de fitness la parterul blocului ne deranjeaza MariaSV MariaSV La parterul blocului in care locuiesc existau niste spatii comerciale care acum s-au transformat intr-o sala de fitness si dans sportiv. Activitatea se ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste florin37 florin37 Buna ziua, Locuiesc la etajul 1 al unui bloc, ce are la parter spatii comerciale. Spatiul ce se afla sub apartamentul meu este inchiriat unei sali de ... (vezi toată discuția)
Bloc cu sala de fitness la parter. Nicușor Barbulescu Nicușor Barbulescu Bună ziua! Am achiziționat un apartament la etajul 1, fara sa știu ca la parter o sa fie spațiu comercial, recent s-a deschis o sala de fitness chiar ... (vezi toată discuția)