avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tulburare liniste
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tulburare liniste

Buna ziua,
Locuiesc la etajul 1 al unui bloc, ce are la parter spatii comerciale. Spatiul ce se afla sub apartamentul meu este inchiriat unei sali de fitness. Cum la instalarea acesteia, cu peste 5 ani in urma, nu am realizat impactul asupra apartamentului meu, mi-am dat acordul de utilizare a spatiului pentru aceasta activitate. Doar ca, in special in ultimii ani situatia s-a deteriorat simtitor: muzica o aud foarte clar din casa pana la ora 22 , halterele sunt izbite cu regularitate de am impresia ca se darama blocul etc. Am incercat mai multe discutii cu cei de la sala insa fara succes de remediere. Va rog sa-mi spuneti ce demers legal ar trebui sa fac pentru a opri activitatea/limita zgomotul.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: florin37 , utilizator 21:53, 20 Octombrie 2016
Puteti sesiza Politia si Directia de Sanatate Publica.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc cu sala de fitness la parter. Nicușor Barbulescu Nicușor Barbulescu Bună ziua! Am achiziționat un apartament la etajul 1, fara sa știu ca la parter o sa fie spațiu comercial, recent s-a deschis o sala de fitness chiar ... (vezi toată discuția)
Sala fitness parter cladire MarianMmc MarianMmc Locuiesc intr-o cladire cu mai multe apartamente,(P+2+M) iar in momentul cand a fost cumparat apartamentul, la parter spatiul era inchiriat catre mai multe ... (vezi toată discuția)
Sala de fitness la parterul blocului de locuințe ionut k ionut k Buna ziua ! Întrebarea mea ( in numele asociației de proprietari din care fac parte ) este : dacă cei care și-au deschis sala de Fitness si culturism la ... (vezi toată discuția)