avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bloc cu sala de fitness la parter.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bloc cu sala de fitness la parter.

Bună ziua! Am achiziționat un apartament la etajul 1, fara sa știu ca la parter o sa fie spațiu comercial, recent s-a deschis o sala de fitness chiar acolo, dezvoltatorul a făcut un fel de izolație, dar zgomotul este infernal, se aude muzica, basul, ganterele aruncate, la subsol sunt saci de box prinși de grinzile blocului și se aud lanțurile cum se mișcă... Ce pot face sa rezolv aceasta problema? Au dreptul sa isi continuie activitatea în modul asta? Efectiv nu se poate locuii în apartament, parca este club... Programul sălii este destul de nasol, de la 7:00 dimineața la 23:00 de luni pana vineri.
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
Nicușor Barbulescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 08:59, 21 Noiembrie 2023
Singura posibilitate e sa reclamati la politie, in conformitate cu prevederile legii 61/1991 :
[ link extern ]
@ Nicușor Bărbulescu

Solicitați cartea construcției pentru a determina destinația inițială spațiului de la parter.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sala de fitness la parterul blocului de locuințe ionut k ionut k Buna ziua ! Întrebarea mea ( in numele asociației de proprietari din care fac parte ) este : dacă cei care și-au deschis sala de Fitness si culturism la ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema alea_him alea_him Buna seara! Am si eu o problema si nu stiu la cine trebuie sa ma adresez . Stau la etajul 1, iar la parterul blocului e un spatiu comercial care recent e ... (vezi toată discuția)
La ce institutie ma pot adresa pt a reclama zgomote la sala fitnes? pref0022 pref0022 Buna ziua. Referitor la sala de fitnes, as avea o problema si anume: sala de fitnes se afla la parterul blocului, din cate stiu are autorizatie de ... (vezi toată discuția)